Projecten

Homepage

Bedrijfsprofiel

Projecten

Contact


Vaart 37
4206 CC Gorinchem
Nederland
Tel:0628-251400
www.adtimmerwerken.nl
info@adtimmerwerken.nl

Projecten

Elk bouwproject is uniek en vereist een eigen plan van aanpak. Om tot een goed plan van aanpak te kunnen komen zal er een duidelijke afstemming met de klant moeten plaatsvinden. Om deze afstemming te bereiken heeft AD Timmerwerken het volgende traject ingericht:

1. Ten eerste zal er een kennismaking met de klant plaatsvinden.Een eerste kennismaking met de klant. Tijdens dit gesprek informeren wij naar uw wensen voor het te bouwen object en zal AD Timmerwerken. de nodige informatie verstrekken die voor u van belang zijn. Indien u wenst kan er een vervolggesprek gepland worden.

2. Na het vergaren van de benodigde informatie zal AD Timmerwerken een plan van aanpak opstellen waarbij gekeken wordt naar de volgende punten:

Omvang project.
Benodigde bouw materialen.
Indien van toepassing. Bepalen benodigde bouw vergunnning, wij zullen daarvoor zorgdragen.
Arbeidsuren.
Tijdslijnen.

3. Met dit plan als uitgangspunt zal AD Timmerwerken u een vrijblijvende offerte toesturen.

4.Indien u akkoord gaat met de offerte zal AD Timmerwerken een nieuwe afspraak met u maken om het plan van aanpak met u te bespreken waarin o.a. het proces en planning aan bod komen.

5. Tijdens het (ver)bouw project zal AD Timmerwerken regelmatig overleg met u voeren zodat het eindresultaat in lijn is met uw wensen en verwachtingen.

6. Uiteindelijk de eindoplevering waarbij AD Timmerwerken het eindresultaat met u bespreekt.

Klik op Nieuwbouw, Verbouw, Rennovatie en/of Dakkapellen voor archief foto's van bouwprojecten die AD Timmerwerken heeft gerealiseerd.